NOE AV DET LENGSTE

Og de sniker seg nok en gang på plassen hvor de ikke har skjønt at det er farlig å oppholde seg. For i det siste så har det blitt funnet enda flere av disse dyrene, og denne gangen var det dette paret som fikk seg en liten runde på scenen.

Like spennende er det når det dukker opp en eller flere under fellene. Om de er aktive nok til å la seg skape noen fine og fascinerende positurer som det er verdt å ta vare på. For å si det sånn så blir det ikke bare noen få trykk på utløserknappen når disse blir tatt bilder av, og jeg håper fortsatt like mye på å få et såkalt heldig blinkskudd – om det så er med tunga ute eller noe annet artig som markerer seg.

Dette paret her ble funnet i går, og de var nokså lange. Det er vel noe av det lengste jeg har funnet i år, og det er snart bare syv uker siden jeg fant årets første. Godt er det at det er enda tre måneder igjen med mulighet for fangst – kanskje finner jeg noen som er enda lengre en disse her.

Ellers er det bare å nyte de fine dagene som er for tiden, og hvis du skulle ha noe på hjertet som du gjerne skulle hatt svar på, stikk snuten innom her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg